siz ne yapiyorsunuz boyle durumlarda? kendimi cok kotu hissediyorum.

O yola girmem.


eğlenceli olacaksa girerim.


Zor olsa da girmemeye calisirim, ileride daha uzucu sonuclar dogurmamasi acisindan


Yanlis oldugunu bile bile o yola girmek ya sana tam yanliş gelmedigindendir ya da iradesizlikten. Çok yanlissa girmem kolay kolay.


"hah evladım şimdi boku yedin" isimli fıkrayı hatırlatıyorum kendime. mızrağı batırmadıysan her zaman bir çıkış yolu vardır. en yakın çıkıştan sinyali verip olay mahallini terk ediyorum.


O yola girmem.


Girme pampa, aklı rehber edin. Acı çek, "şu ezanlar şahidim olsun ki dönmeyeceğim!" de ve çık o yoldan ahaha.


"yanlis"tan kastin nedir? nasil yanlis?


Durumun bu denli farkındaysanız girmeyin bir zahmet.


bir kızılderili atasözü
kaybetmeyi ahlaksız bir teklife tercih et. ilkinin acısı bir an, diğerinin vicdan azabı bir ömür boyu sürer.


Gor arkadas


valla hayatımda hiç bir zaman senin gibi farkında olduğum halde yanlış yollara girmedim. girdiklerimin hepsine ya bodoslama atladım yada sürüklendim. ha şansıma sonrasına yaptığımın farkına varıp kendimi çekebildim hep.
keşke senin gibi olabilseydim.
evet bu kadar farkındaysan kendini tut, girme. asıl kötü olan gelecekte yaşanan pişmanlıklar, keşkeler.
