Çalıştığım firmadan özel sigortam var. Estetik yaptırmak istiyorum. Tabi karşılamıyor sigortam, keyfi bir şey olduğu için. Gitsem muayene olsam, misal burnumda et var çıksa (Bildiğim böyle bir şey yok ama bazen insan farketmiyormuş bunu diyorlar), en azından bir kısmını özel sigortanın karşılaması durumu var mı? Ne bileyim yarısını vereyim yarısı sigortadan olsun. Ve bu doktorun elinde olan bir şey mi? Tanıdık mı olması lazım?




 

sigortanin karsiladigi icin kbb'cinin yapmasi gerekiyor. onlarin yaptiklari genelde cok iyi olmuyor.

fakyoras

Hiçbir şekilde (et var vs) karşılanmaz. Çok suistimal edildiği için her türlü burun operasyonunu karşılamadığını sözleşmeye yazıyorlar.

neferkitty

benim arkadaşım sağlık sorunu sebebiyle yaptırdı ve özel sigorta karşıladı. bir kbb'ye görün zaten çoğunun muayenesi ücretsiz o sana yol gösterecektir.

kingbulva

zorunlu sağlık sebeplerinden yapılan burun ameliyatları baştan sonra kamera kaydına alınıyor. sigorta şirketin ödesin diye. ama kimi doktorlar örneğin burundaki eti alıyor, burnu dikiyor, kapatıyor. burnu kapatınca kamerayı da kapatıyorlar. sonra aynı dikişleri açıp estetiğe başlıyorlar. böyle bir doktor bulmak lazım. ben de bir arkadaştan duydum. valla bir arkadaşç

karlmarx
1

mobil görünümden çık