rapid üyeliğim var. mail geldi şifreniz paylaşılıyor diye, bir arkadaşıma vermiştim şifreyi, değiştirdim, kimseye vermedim... ki bir mesaj daha geldi aynısından. bilmediğim sitelere şifremi girmiyorum. (fake indirme sayfalarını tanıyorum). acaba bilgisayarıma mı giriyorlar? giriyorlarsa ne yapabilirim. anlayabileceğim bir program var mı? veya savcılığa falan verebiliyor muyum?




 

Değişik IP'lerden giriyorsanız başkaları giriyor sanabilir rapid abileri.

sourlemonade

1 bilgisayarda kullanılıyor. sadece akşamları, ip nuamarası da değişmiyor. ilk girildiğinde ip numarasından yer gösteren sitelere baktım . 1 antalya 2 samsun 2 konya çıktı

steyro

rapid abileri o kadar salak değil. dynamic IP kullanıyorsanız onu algıyabiliyorlar o durumda hiçbi şey demiyorlar. o uyarı mesajları sadece(%95 diyelim) aynı anda 2 farklı IP den download işlemi yapılırsa geliyo.

ne yapabilirsin kısmında ise bu durumlar formattan baska kesin çözüm yoktur. format attıktan sonra bütün mail vs. şifrelerinizi yenilemenizde fayda var.

rurouni

loglarda hangi ip hangi sürede ne kadar veri indirmiş yazar. oradan takip edin devamlı. sizin bilginiz dışında bir şey indiriliyorsa mail şifrenize kadar değiştirin her şeyi.

kimlanbu
1

mobil görünümden çık