> Her hafta kafama dikip ıcıyorum bundan bır tane.Doktor yazdı,damla damla da ıcsen olur dedı.Ben dırekt kafama dıkıyorum.Igrenc ama olsun.


>>Internette bısıler gordum.Bobreklere zarar verebılır fılan demısler fazlalılıgı.Acaba bır anda ıcmek yorar mı bobreklerı.?Su an degerler hala normal degıl.Sız nasıl kullanıyorsunuz?Bır de fısfıs seklınde cıkmıs,ondan mı alsam acaba?

 

çok fazla kullanma. ekmeğin üzerine damlatıp yiyiyordum ben.kafana göre fazla kullanma yani.

sutlu nescafe

Benim değerim 7 çok düşük çıktı. Haftada 1 al dedi doktor ama ben kullanımına bakınca bi hafta al 2-3 hafta ara ver diyor öyle kullanıcam sizce vaziyet nasıl?

myopati multi minicore

benim de 9 çıktı değerim. damla olandan 8 şişe yazdı doktor haftada 1 kahvaltıyla beraber dik kafaya hepsini dedi. ben de toksik madde oluşturuyor diye okumuştum ama bir zararı olmaz umarım. doktor önerisiyle kullanıyoruz sonuçta.

karjalainen

şimdi şöyle düşün konserdesin 3 tane kapı var herkes aynı anda çıkmaya çalıştığındaki izdihamı düşün, karaviğer ve böbreğe bunları al işle diyorsun birden,
ne kadar dinlendirerek yaparsan , gününe uygun şekilde o kadar iyi.
birden yüklenme.
ya da dik gitsin, tr de kim eceliyle ölüyoki.

victim35

doktor sana her hafta iç mi dedi? ciddi misin?

dünyanın en karanlık şehirlerinden birinde yaşadım üç yıl, kışın güneş görmüyorduk, doktor iki ayda bir almamı tembihlemişti. sende özel bir hastalık falan yoksa haftada bir alman aşırı saçmalık. böbrek taşından zırlarsın.

edit: benim dediğim şu: www.fiskosta.com

sen git ben geliyorum

ampul olanıyla damla olan arasında farklılık var. damla olanın bişeysi daha az(ne olduğunu bilmiyorum) damlalı olanı da her hafta kafaya dikmesi sakıncalı mı çünkü ben de her hafta 1 şişe kafaya dikiyorum. dahiliye doktorunun söylediği bu.

karjalainen

Ben her gün 40 damla alırdım be geçen yıl :) 2bin iu hemde.

Şükür ki günde 10 damlaya indim.

Evet fazlası direk böbrekleri bozar. O yüzden kafanıza göre almayınız.

jesterdvine
1

mobil görünümden çık