100 ml ysl, la nuit de'l homme. Tek fısı yaklaşık 3 tl ye geliyor. Fısa abanmazsam 2 tl.


Soru: bende bir salaklık mı var?

 

Seni mutlu ettiyse bi önemi yok, ama bir parfüme 330 TL vermek için iyi bir gelir sahibi olmak lazım. Denge yoksa mantıksız.

John Bloor

yok. sen bir hesaplayan adam'sın.

media.altersozluk.com

jamiro

Ben öğrenci harçlığımı biriktirip o zamanki sevgilime o civarda bir parfüm hediye etmiştim.

Seviyordum, o da parfümü seviyordu.

lcha

herkesin tutkusu başka, neden salaklık olsun..

**ama borç batağındaysanız ve tutarsız harcıyorsanız kısmaya çalışın.

redeath

özentilik. kaybolup giden şeye o kadar para verilmez. tenin gerçek kokusu daha özel ve değerlidir.

hasmetizm 2046

Onu üç yıla yaymaya çalış, bitirme bir seferde bari. Yılda 110 liraya denk geliyor, çok değil. Bu hesaba göre salak değilsin.

tomcruise

Ben o paraya Chanel'in parfümünü almıştım. Sıkıntı şu ki kalıcı da değil. Sen de tahminen EDT'sini aldın. Neyse o hâlâ duruyor, sonra gittim Bvlgari EDP aldım. O çok daha pahalı ama küçük boy almıştım bir de indirim falan vardı Boyner'de.

Alınır yani niye alınmasın. Bence fıs hesabın yanlış ama.

i was made for you

genelde parfümlerine birkaç yüz lira verenler için çok normal bir fiyat. sen salaklığından şüphelenecek kadar bunu sorguladığına göre o insanlardan değilsin ve bütçeni muhtemelen aşmışsın. salaklık değil de kendini şımartmışsın diyelim. çok da abartılacak bir şey değil, alınır yani.

aquarium

Euro yüksek sorun orda. 65 Euroluk parfüm çok da pahalı diil aslında.

zwiegesprach

Seviyorsan fıslat gitsin, artık geri dönüş de yok zaten.

neymis

Ohh sefan olsun ya, yapıştır geç. On kere mi geleceksin dünyaya? Düşünme bu kadar.

i m cool with that

Kaliteli parfüm fiyatları genelde o skalada zaten artık. Doların yükselmesiyle fiyatlar iyice uçtu, annemin yurt dışında alıp günlük kullandığı parfüm 800 lira olmuş Türkiye'de. bEnim kullandığım parfüm de 400-500 lira arasında değişiyor sanırım artık.

Velhasıl parfümlerin genel fiyatına göre normal ama siz bütçenizi aşıp aldıysanız bu seferlik kendinize jest yaptığınızı düşünün.

fraise

Bu tarz markaların parfümler bu kadar, üzüyor ama yapacak bir şey yok.
Gözüne uyku girmeyecekse alma daha uygunlerine yönel, çıldırasıya sık.

cay koy geliyorum
1

mobil görünümden çık