d vitaminim 16 çıkmış alt sınır 30. ne yapmam gerek arkadaşlar şu an doktora gidemiyorum.

evde de d3 ampül var onu içsem olurmu? aynı şey mi?


 

Devit içebilirsin ama fazlası da zarar. Doktors gitmeden ilaç alınmaz.

Devit kullanıyorum ben mesela şu an

mor oje

@mor oje devit ampul var evde onu içsem olurmu?

sizofren06

15 dünde bir Devit 3 ampull al. düzene girmezse doktoruna danış.

kullanımı: 1 ampulün tamamını ufak bir parça ekmeğin üzerine boşaltıp ekmeği ye.

geçmiş olsun..

Fayfa

Devit demeye gelmiştim. 15-20 gün arayla bir ampulü ekmeğe sık ye. Yalnız böbrek yetmezliği falan varsa dikkat et. En azından aile hekiminle bi görüş. Gerçi o da farklı bir şey söylemeyecek muhtemelen ama olsun, için rahat eder.

i m cool with that

Ampulün kullanım talimatına bak. Ben damla alıyorum günde 10 damla olmak üzere

mor oje

D vitamininin fazlası toksik etki yapabilir, dozların durumunuza göre ayarlanması gerekir, lütfen kullanmadan önce doktorunuza danışın.

Benzer seviyelerden doktor önerisiyle 30'lara çıkmış biri olarak gelecekten bildiriyorum :)

Ayrıca takviyenin yağlı bir öğünden sonra alınması öneriliyor genellikle. Ekmeğe boca etmenin/banmanın:) etkinliği tartışılır.

Bir dipnot olarak da damla olan versiyonda BPA yoğunluğu konusunda şüpheler var, böyle bir çekinceniz varsa doktorunuza ileterek ampül ile devam edebilirsiniz belki.

Benim 1 yılımı aldı ve hala desteğe devam ediyor süreç.. Umarım siz daha çabuk toparlarsınız. Yazın da avantajını kullanabilirsiniz belki.

hana bi
1

mobil görünümden çık