muhabbet sex partnerliğinden öteydi ve konuşma ve yazışmalar derken kendisine ciddi gözle bakmaya başlamıştım.
birçok defa kendisi laf atıp konuşma başlatıyor ve sohbet ediyordu. ses tonu ve fotoğraflarından anladığım kadarıyla karakteri de oturaklı ve olgundu.
hatta politik düşünceler de uyuşunca tanıştığım diğer insanlara baktığım gibi bakmamaya başladım ve birden ısındım.
3-4 gün sonra da yanına gidip tanışacaktım, kendisi de yakın zamanda geleceğimi duyunca oldukça sevindiğini belli etti ve yazdı.
fakat dün gece engellendiğimi gördüm. telefondan da arayamıyorum. sadece başka birinin telefonundan ulaşabilirim sanırım.
görüşmekten vazgeçtiğini açıkça söyleseydi anlayışla karşılardım fakat bir anda engellenmek saygısızca geldi.
bunu da buraya yazarak birilerine anlatmak istedim. sizce neden böyle yapmış olabilir? görüşmekten vazgeçtiğini söylemek ne kadar zor olabilir ki? :)

tinder mı uygulama? Çok düşünme o halde.
çok garip tipler var hayatta, rastlama şansın orada daha da yüksek veya her ne uygulamasıysa.


aklıma gelen ihtimaller,
sevgilisi/flörtü var. seni gizlemiş
anadan babadan gizlemiş
sana kendisini farklı tanıtmış olabilir. dış görünüm falan. iş ciddiye binince sıçmış. hatta harun abi bile olabilir.
tipik kezbanlık. açıklamaya bile gerek görmeden silip atmış


görüşmek istememiş kısaca, herhangi bir sebep olabilir buna ama açıklama yapmamasına gelirsek, genellikle erkekler o an için açıklamayı kabul ediyor gibi görünse de atıyorum erkek arkadaşımla barıştım vesaire gibi, aradan üç ay sonra saçma bir sebepten ki genelde yeni koyulan whatsapp foto yorumu oluyor bu bir yerden hortluyor, daha çok bunu yaşamak istememiş bence.


kezbanlandın:)


oynamış seninle, geçmiş olsun. kendinde hata arıcak bişey yok. elinde olan bişeyse, konuşmanızı falan düşünmeye kalkıp huzurunu kaçırma boşuna.


onun o iş olmuş.


@datnet ne diyosun ya? Ha aynen bugün fotoğrafını gördüm yarın evleniyorum.


Ayrıca bunu bana yapan 3. 4. Türk.
Yabancılar ya diyaloğu azaltıyor ya da açıkça söylüyor.
Türklerde kızlı erkekli böyle bir engelleme modası var.


Kadın işte abi, rasyonel bir cevap bulamayız ki.


Kadınlara dair beklentilerini düşürmeni öneririm.
