Bir kadına bunu incitmeden nasıl dersiniz ?




 

pbs.twimg.com

lazpalle

Seni nefes gibi arzuluyorum. Sana muhtacım, ancak bağlanma sorunum var, ilişki yürütebilecek durumda değilim.

Sonuç olarak; (diz çökerek) fuckbuddy'im olur musun bebek?

benim adim kerim hepinizi severim

karmaşık bir dönemdeyim, ciddi bir ilişki aramıyorum ama seninle görüşmek beni mutlu ediyor.

acckr

söylemezsin, iş ve aşk konuları strateji geliştirme bakımından birbirinin aynısıdır. ikisinde de amirine tamam demezsen, tamam diyip es geçtiğinde yaşayacağından daha büyük ve fiziki problemler yaşarsın.(2.si daha çok duygusal olur)

Yani, bu karşında ki insanlara göre farklı yaklaşım biçimleri geliştirse de; ne yaparsan yap başlarken bunu konuşma hatta sonradan da konuşma. Normal bir sevdicek gibi birlikte olup devamını getirmezsen eğer patrona tamam diyip es geçmiş oluyorsun, daha sonra tekrar birbirinizi arzuladığınızda yeniden birlikte olduğunuzda bir kez daha ve ilkinden daha kolay bir çıkış oluyor. Böyle böyle sürdürürseniz sonunuz; Can Manay.

Yani yediği önünde yemediği arkasında diye demiyorum, spoiler vermiş olacağım bundan sonrası spoiler içerecek ama o da ilk televizyon programı yapmak istediğinde SMK'ya neredeyse yalvarıyordu, ama ondan sonra bi' artistlikler bi' adambilmezlikler falan filan.

Yani başlarken -ki kısım önemli.

İkili ilişkilerde başlarken; kadına güç verirsin. Git bi' kamuoyu yoklaması yap(bana sorma ama, ben ayrıcalıklı olanlardanım), ikili ilişkilerde çoğunun arefesi böyledir; kadın sonradan ''aşık olur'' erkek ise başlarken.

mete kudur

camussar +1 ama bir iki seksten sonra "simdi biz neyiz" "bu iliski nereye gidiyor" sorulari yagmur olup yagabilir.

dougsampson
1

mobil görünümden çık