To do list hazırlayabileceğimiz ve bunların zamanı geldiğinde alarm ya da bildirimle bize hatırlatacak bir app biliyor musunuz?




 

any.do vardı bir ara. oldukça kullanışlı olan. bi göz atabilirsin bence

bi de meşhur evernote var. hatta evernote un birden fazla platformla eşlenme olayı var o açıdan daha kullanışlı olabilir.

baharat

wunderlist

passion rules the game

Bunu telefonun ajandası yapıyor zaten, keza google keep var o da yapıyor hem google programı olduğundan ben virüssüz reklamsız v.s daha güvenilir buluyordum. bir de bi' uygulama vardı, bu anlattığının çoook daha gelişmişini yapıyordu, yani gününü aktif topluluklarını filan değerliyordu da bi' türlü hatırlayamadım. Bişey killer mı bişey revenge mi değişik de bi' adı vardı. O tür derinlemesine bir app'ye de bakabilirsin. Ama diğer türlü sadece to do list şeklindeyse telefonunun kendi içinde ki program zaten iş görecektir üstüne olmazsa google keep gayet güzel.

mete kudur

Google Keep kullanıyorum ben bunun için. Çok karmaşık ajandam, hatırlatmalarım yok ama onlar için de etiketleme, arşivleme vs. bir sürü seçenek sunuyor. Bi dene istersen.

chicha

(bkz: google keep ) basit, sade ve tam sizin istediklerinizi yapacak bir uygulama.

murtiii

kimse söylememiş bence google keep olabilir. bi' bak istersen, gayet basit ve kullanışlı bir arayüzü var. gadget olarak anasayfaya eklenmesi de cabası.

Hey gidi günler, şimdi böyle diyince muazzez abacı geldi aklıma.

mete kudur
1

mobil görünümden çık