[q]
(8) 

subway

dreadplayer #1266267
hanımefendiler, beyefendiler güzide bir devlet üniversitesinin merkez kampüsünde kafeterya ihalesi aldık. Subway açmayı düşünüyoruz. Ne dersiniz? Ya da yaa şunu açsan bence iyi gider dediğiniz? fikirleriniz önemli yazanlara şimdiden teşekkürler.




 

subway sizi sınırlar, kendiniz kafeterya olarak çalıştırın diyorum. mesela subway olarak açınca sabah çay satabilecek misiniz? diğer yandan o kadar franchise parası ödediğinize değecek mi?

Bilkent subway kapandığından beri (evet sonra galiba geri açıldı) pek sıcak bakmıyorum.

babilbaligi

Belirli bir markanın bayiliğini almaktansa öğrencilere yönelik bir kafeterya ile gayet güzel olur gibi bu konuda en beğendiğim örnek küçükparak'ta (bkz: üniversite 2 )'dir.

murtiii

Devlet üniversitesindeki adam her gün sandviç içecek için 15-20 tl ayıramaz.
Devlet üniversitesi içine uygun fiyatlı satılabilecek bi şeyler açmanız lazım ki tutsun. Çünkü cidden bir kyk ile okuyan bi dünya insan var ne yazık ki.

bir nick var benden iceri

subway çok pahalı yalnız, hangi devlet üniversitesini aldığınıza göre değişir ama subway öğrenciler arasında değil genç beyaz yakalılar için biraz daha uygun

mysql34

simit sarayı ya da komşufırın açın bence

suicides underground

Franchise yerine kendinize ait bir ogrenci kafesi acin bence.
Cesidi bol, ücretlerin makul oldugu biryer olursa daha cok kazanirsiniz.

chitosan

çay çorba. sadece bu ikisini satan bir yer şimdi koca firma oldu. sabah simit (simit arası peynir ve muadilleri) çay, öğlen çorba çeşitleri. tamamdır.

allen

çocukları zehirlemeden en ucuz ne satabiliyosanız onu satın bence.

yuto
1

mobil görünümden çık