
Havas a bin (havabus adi simdi) uzuncayirda in, metrobuse bin, sonra duraklardan sec begen al. Cennet mah itibaren kucukcekmece.


küçükçekmecede oturan biri olarak, e11'e bin, uzunçayırda in. 34as'ye bin, sefaköyden sonrası küçükçekmece


@oekuklu 34as cumartesi günü seferi gözükmüyor o tarafa sabah 3 tane falan var sanırım.
@kuehles hangi metrobüse binmem gerekiyor numaraları var sanırım onların sefaköyde inip ordan halkalıya geçicem sanırım.
Gideceğim yer Halkalıymış bu arada. başka önerilere de açığım :)


@jorah
Hangisine binersen bin. Beylikduzune gidene binersen aktarmasiz gidersin, zincirlikkyuya gidene binersen aktarma
Yaparsin zkuyu'da.
Halkali ise havabusle taksim, oradan halkali otobusu de olur.
Iett nin uygulamasi var, nasil gidebileceginizi gosteriyor.


hayır hayır, her zaman var 34as. iettnin sitesinde yazan metrobüs saatleri temsili zaten. uzunçayırdan 34as ve 34z geçer. 34as'ye binmeniz gerekir. ayrıca taksimden halkalıya otobüs hattı bilmiyorum ben. yoktur muhtemelen. arkadaş 76d ile karıştırıyor olabilir


oekuklu
taksimden halkali-atakent'e otobus var(di) cunku soyak olimpiakentte yasadim bir sure, onla gidip gelirdim.


Cuma 21,30 olsa ben de o civarda ben de küçükçekmeceye gidecektim o yolun çilesini bilen biri olarak bırakırdım seni de.
Bence cumartesi akşam çok geçe kalamayacaksanız takılmak mümkün değil ev sohbeti yapın. Sabihada inince en mantıklısı alandan çıkmaya çalışmadan e-10, e-11 veya çok zorda kalınırsa 16s'ye binip bir şekilde metrobüsle dirsek teması kurmak sonra sefaköy ve oradan taksi.
