evde değerli eşyam yok sadece HDD'yi nereye saklasam diye düşünüyorum hırsıza karşı. Kitap şeklinde kutular var ama çok fake. yastık içi mi? Yüksek bir yerlere mi koysam bilemedim bir türlü.




 

mutfakta bi tencerenin içine koy :D

La Femme D'argent

karyolanin altina yapistir.
toefl kitabi gibi eski bir kitabin icini oyabilirsin.

jimicik

Koruma koşullarına da uy ama, nemden rutubetten vs koru

John Bloor

Geçen hafta eve hırsız girdi, hiçbir şeye o kadar üzülmedim de, HDD gitti sandım, gözlerim doldu. Meğerse diğer odadaymış. Çok kötü üzülüyor insan. Kitap şeklinde kasalar oluyor onlara koy kütüphaneye yerleştir. Ya da kitabın içini oy. Evde dokunmadığı tek şey kitaplardı. Bazaları bile açmış.

kitap arasında kalmış silgi tozu

Bir de tencere +1

kitap arasında kalmış silgi tozu

bi gün çok param olursa büyük bi eve taşınırsam eğer, kasa odası yaptırcam

böyle en büyük boy kasalardan koycam bi odaya 20 tane

www.kalelikasa.com

bunlar 1.5 2 ton oluyor, yere sabitleniyor, hırsız girerse eve kafayı sıyırsın diye. hepsinin de içini boş tutucam hehehe

Photographer

kedi varsa onun kaka kabinin ic kisminin tavani da olur.

jimicik

Bir tane lahana al. Altını kapak gibi kes. Sonrasında da bir poşete koy hdd'ye ve içine at. Çürüsün gitsin. İbine hırsız görünce siktir olur gider belki. Tabi Allah vermesin öyle birşey o ayrı.

ismira007

Bir tane bebek bezi alın, sonra hdd'yi içine (pis bebek beziymiş gibi) katlayıp koyun, sonra bir çöp kutusuna atın, üstüne de buruşmuş kağıt vs koyun. Kimse kullanılmış bir bezi kurcalamaya cesaret edemez :)

agluna
1

mobil görünümden çık