Kimliğimden bağımsız bir isimle instagram hesabı kullanmak istemiştim fakat önerilenler kısmında rehberimdeki isimleri hatta rehberimde olmayıp tanıdığım isimleri gördüm. Facebookumu donduralı çok uzun süre olmasına rağmen facedeki isimler çıktı karşıma. Acaba onlar da önerilenler kısmında benim hesabı görebilir mi? Ve dahası bunu önlemek için uygulamayı silip tarayıcıdan mı devam etmeli?




 

Ayarlar > rehberimdeki kisilerle baglantiyi kes

bugun hava gunluk gureslik

Rehberdeki kişileri hiç bağlamadım hesaba o yüzden öyle bir seçenek gözükmüyor ama yine de önerilenler kısmında facebook listemdekiler gözüküyor rehberden ziyade. Facebook hesabım donmuş halde, tekrardan kontrol ettim sorun yok. Uzun süredir kullanmama rağmen ne alakaysa facedeki isimler çıkıyor karşıma, eğer onlar görmüyorsa problem yok ama rahatsız edici bir şey tabi mevcıt olmayan facebook hesabının etkisi.

siyah giyen adam

pcden girip orada aynı ayaları bulup rehberi sil deyin. ve/veya telefonda instagram denilen itin telefondaki rehberinize erişimini engelleyin. samsunglarda filan bu olmuyor sanırım. ama android 6-7 vs lerde (pure android) oluyor.

i dont know i dont care
1

mobil görünümden çık