geçen gün şunu sormuştum (git: 1262730) ve bulunmayacağını en azından yakın zamanda ve güzellikle bulunmayacağını düşünüyorum ama bu icloud'dan lokasyonun bulunması ile ilgili bir sorum var.

telefonu kaybettiğimde internet kapalıydı ve ekran kilidi yoktu. sonra aradığımızda bazen kapalıydı, bazen çalıyordu da açan olmuyordu filan. ben de icloud'da lost mode kısmında istediği bir numarayı ve bir lock screen message'ı girdim. bu akşam bi ara online olmuş. lost mode ekranında numarasını girdiğim arkadaşım senin telefonundan arandı açtım ama kimse konuşmadı dedi. otomatik aranmış olabilir online olunca. sonra tekrar aramış açan olmamış. sonra da kaptılmış. şarjının bitmiş olma ihtimali dışında ekran kilidi varken telefon kapatılabiliyor mu? tekrar açtığında yine kilitli olacak ve bu yüzden online olamayacak, o zaman bu lokasyon bulan uygulamanın anlamı ne telefon kilitlendikten sonra? yani ekran kilidini koydu tamam ama bi daha telefon internete bağlanamayacak ki zaten. ya da bilmediğim başka bir yöntemle mi çalışıyor?


 

İphonu bul biraz kullanıcı dostu iyi niyetli özellik yani kendi telefonunu arkadaşını aileni bulma gibi. Çalınmaya art niyete karşı çok fonsiyonel değil. İnternet bağlantısını kesen, konum paylaşmayı kapatana iphonu bul birşey yapamıyor. İpho u icloud
Zrinden kayıp moduna alın. En azından kullanamaz ve satamaz. Üçüncü kişi de mağdur olmaz

efruz
1

mobil görünümden çık