
bulursan burayada bir pasla başkan aynı dertlerden muzdaribim. nasıl bitecek bu tezler.sabah 5 e geliyor ben az önce kurtuluş son durak filmini izledim. hayır bu tez senesine kadar ne film-dizi aşığı birisiydim ne youtube. valla yamultu bu tez süreci. (birazdan pomodorocular damlar. Bi işe yaramıyor arkadaşlar o teknik bende)


Ben de bir zamanlar pomodorocuydum ama o zaman ailemleydim. Yediğim önümde yemediğim arkamda hesabı. Yine bir şey var gibi girdim siteye.


inertia denen durumdasın.
hala sözlükte olduğunun için tanım yaptım:p


her gun en az bir sayfa mottosuyla bitirmiştim ben. 1 sayfa yazmadığım günler gerekirsr uyumuyordum o sayfa bitiyordu. sonra rayına girdikten sonra gaza basmıştım 1 ay önceden bitirip okeye dönmüştüm hoca ekstra bişeler kitlemesin diye -)


Her gün bir sayfa kuralı + 1
Olmadı bir paragraf, olmadı bir cümle, olmadı bir kelime.. evet bu kadar motive olup puzzle yapıyor gibi yol almak gerekiyor. Sistem oturduktan Sonra zaten çorap sökügü gibi geliyor arkası..
