kendisine nasıl ulaşırım :)

ilahi nvi... kadın 1844 doğumlu yahu!

ve rahmetli en eski kayıt. 1844'e kadar gittik. ermeni değilmişiz, bunu öğrendik :) memleket itibariyle öyle bir ihtimal vardı. ha, gocunmaz; onur duyardım yine geçmişimle. ama yine, "türküm" der; yine aynı olurdum.

neredeyse 200 yıldır aynı coğrafyadaymışız. o da güzel. gezgin olsak daha iyi olurdu ama bu da olumlu.

anne ve babamdan önceki bütün o babasının annesinin babasının babası vs olan rahmetliler hep 01.07'de doğmuş. rahmetli anneannem hariç. iki dedem dahil, hep 01.07...

ailede anlatılanlarla hiç bağdaştıramadım ben bu kayıtları ama bu kayıtların doğruluğuna da çok inanmıyorum zaten.

 

O kayıtlar ailede anlatılanlardan daha güvenilirdir emin ol. 150 senelik şeyler, biri x der öteki y anlar z diye anlatır sonuçta yalan yanlış bir sürü şey anlatılır durur.

Bu arada haberlerde gördüm Kars'ta bir köye gidip köylülere demişler Kim Kardashian buralıymış ne diyorsunuz diye, hepsi ateşli bir şekilde inkar ediyordu nedense.

i was made for you

onun sağ görünmesinin nedeni sizin ailenin ölüm bilgisi işlemlerini yapmaması

mysql34

@mysql34, 3-5 yıl olsa neyse ama 200 yıla yakın zaman geçmiş neredeyse, bir yerde bu işlemi devletin yapması gerekirdi artık. bu kayıtların gündeme gelmesinin ardından öyle bir düzenleme de yapılır muhtemelen. aslında hala askerlik ve vergi/borçlar muhabbetiyle bağlıyız devlete, tabii bir de sosyal güvenlik. yoksa devletin, "la şöyle bir vatandaşım vardı benim, n'oldu acaba ona" diyeceği yok.

runagain
1

mobil görünümden çık