1000tl civarında anneye babaya telefon alınacak baktığımda bu telefonu çok öneren olmuş ancak donanımhaberde baktığımda ufak tefek sorunları var sanırım.

Kullananlar memnun musunuz ? ithalatçı garantili olunca sıkıntı olur mu ki diye düşünmeden edemiyorum, düşürebilirler falan yarın birgün sıkıntı olmasın.

Global versiyonunu alın demiş bazıları, kvk garantili olsun kesin falan demişler baya kafam karıştı. Sitelerde de fiyat farklılıkları mevcut baya. Siz naptınız, nerden aldınız memnun musunuz ?

Bu telefon için veya bu fiyat aralığında önerilerinizi bekliyorum.

Edit: kamera hakkında da yorumlarınızı bekliyorum genelde çok kaliteli değil denilmiş de bu fiyat aralığındaki diğer telefonlarla arasında bariz fark var mıdır ? Asus zenfone 2 laser kullanıyoruk ben kameradan çok şikayetim yok fena değil yani onun kadar olsa yeter sonuçta profesyonel çekim yapılmayacak anne baba çektiği kadar.kamera biraz iyi olsun istiyorlar ancak bariz fark yoksa bu model iyi gibi ne dersiniz ?

 

Mayısta aldım. Şu an kullanıyorum. Tek sorun kamera fazla kaliteli değil. Batarya oldukça uzun süre dayanıyor. Yaklaşık 850 tlye kayıtlı, garantisiz, global versiyonunu alabilirsin. Globalden kasıt güncellemeleri almasıdır. Her güncelleme iyidir diye bir şey yok.

1adam

bir suredir bu telefonu kullaniyorum. soyle ozetleyeyim;
farkli zamanlarda bu telefonu alip, farkli islemci, dokunmatik sensoru, kamera sensorune sahip kisiler var. bunlardan bazilari iyi, bazilari kotu malesef.

telefonu cinden aldim.
islemcim snapdragon 625, donumatik sensorum de iyi olmasina ragmen kamera sensorum kotu malesef. diger telefonlarla karsilastirildiginda bariz kotu.

bu fiyata gore cok memnunum ancak benim kameram malesef rezalet.

ekyil

Annem redmi 4x kullanıyo. Kamerası hariç çok güzel

Delay Fuze
1

mobil görünümden çık