bu verrutol'u doktor anlatmıştı da şimdi unuttum gibi oldu biraz. burdan sorıyım dedim ama önce sözlükten baktım. orda da bişeyler yazıyor. günde bikaç kere sürülüecek bu yazıyor da doktor mesela böyle bikaç tanesini sürdükten sonra komple hepsini önce biraz sıcak - ılık suda bekletip çıkar demişti sanki. ama burda sürmeden önce sıcak - ılık suda bekletin filan yazmışlar. bi de her sürüşten önce öncekini çıkarın filan. doktorun bana dediğini tam hatırlayabilsem sormıcaktım da soruyorum işte. bir de bunu sürdüm ve sonra kaldırdım diyelim. o zaman alttan daha canlı olan deri gelmicek mi? bu canlı deriye tekrar sürersem direk acımaz mı?

bi de rivanolum'un hazırlanışı için doktor bişey dememişti de eczanede stajyer sanırım 100'lükle karışıtırıp sürceksin filan dedi. neyle karıştırcağımı filan da söylemedi. ben de neden sormadıysam. şimdi internetten baktım da 1 litre suya bi 1gr. karıştırılıyormuş herhalde öyle mi? zaten 1gr'lık ölçülerde satılıyor.

farklı yerlere sürücem tabi bunları ayrıca.

 

siğil için sanırım bunlar?

uzumlerin gazabi

verrutol siğil için.
rivanolum başka bi yara için. basur değil ama :)

tepedeki psychedelic adam

rivanol yara/yara kabuğu ve çevresini yumuşatmak için günde 2 kere yara çevresi temizlendikten sonra sürülür.

betty puf puf

pardon karışım yerini görmemişim. rivanol'u eczacı karıstırsa daha iyi aslında. bence bir kereliğine en azından göstermesini rica edin. yara bölgesinin temiz olduguna da emin olun. geçmiş olsun.

betty puf puf

Verrutol'un yanında bir krem veriyorlardı (unuttum adını). Siğilin etrafına o kremi sürüyorsun. Verrutol'u de siğilin tam üstüne sürüyorsun(kendi minik fırçası vardı sanki, oje sürer gibi). O kuruyor ve tekrar süreceğin zaman o tabakayı kaldırman gerekiyor. Burası acıtıyor tabi siğilin durumuna ve nerde olduğuna göre. Direk derinin üstüne sürmediğin için deri kaldırma gibi bir durum olmuyor. Acı vereni, dediğim gibi o tabakanın alındığı zamanki iş. Cımbız neyin kullanabilirsin.

Üf, geçmiş olsun. Siğilin yediyüz tane tedavisi var. Bu olmazsa başkasını dene.

uzumlerin gazabi
1

mobil görünümden çık