Bilgisayar hızlansın diye format atalım dedik ancak bu seferde internettte büyük bir yavaşlama var. Hem çalıştığım kurumda hem de evde laptopı kullanırken farkedilen bir yavaşlama var, yani sorun interetten kaynaklanamaz çünkü her iki ortamda da aynı yavaşlık mevcut. Konunun çözümüne dair her türlü fikir, ipucu v.b sunanlara şimdiden teşekkürler.

Noot: firefox ve explorer kullanıyorum


 

otomatik güncelleştirme açıksa windows formattan sonra güncellemeleri yüklüyor olabilir. bildirim vermiyor yüklerken, kendi kendine kafasına göre indiriyor.

metox

dnsleri değiştirmeyi denemelisin. ağ bağlantılarıma sağ tıkla, özelliklerden TCP / IP Internet Iletisim Kurallarının özelliklerini aç ve DNS kutucuklarına ; 208.67.222.222 alta da 208.67.220.220 yaz, hem bunlar opendns ipleri, youtube da bonus olarak açılmış olur.

yada ethernet kartı sürücülerinle ilgili sorun olabilir, kaldır yeniden kur. internet explorer 8 i güncelle.

son ihtimal de virüs, malware bulaşmış olabilir, google'a combofix yaz, bleepingcomputer linkinden combofix'i indir kur çalıştır masasütünde çalıştırman gerekiyor.

dimitrakopulos
1

mobil görünümden çık