Selamlar,

Çok umtsuzum lütfen yardım edin.

MacBook'umdan app store'a bağlanmak istiyorum (daha doğrusu işletim sistemini sierra'ya güncellemek istiyorum). Fakat kısır bir döngüye girdim. Şöyle:

Telefonumdan app store'a belirlemiş olduğum şifreye sorunsuz giriyorum. Fakat bilgisayardan (macbook) girdiğimde bu şifreyi kabul etmiyor ve benim telefonuma giriş için 6 haneli kod yolluyor. O koda izin verdiğimde bunu yazacak bir yere sahip değilim. Benim önüme 6 haneli bir kod arayüzü göndermiyor macbook'ta.

Bu arada tam olarak şifreyi bilgisayarımda (macbook) girdiğimde şunu söylüyor: "Giriş yapmak için Apple Kimliği doğrulama kodu gerekli. Parolanızı ve ardından diğer aygıtlarınızda gösterilen doğrulama kodunu yazın."

Bunu şifre bölümüne yazamıyorum. Ben de web'ten icloud'a girdim ve bu 6 haneli kodu yazdım. Kabul etti. Fakat bilgisayardan kendi şifremi girdiğimde yine yukarda yazdığım uyarıyı veriyor.

Böyle bir kısır döngü... Ne yapmam lazım. En azından bu güncellemeyi yapmam için başka bir çare var mıdır?

Teşekkürler şimdiden.

 

Öncelikle güncelleme yerine clean install tavsiye ederim şiddetle.

Two factor authentication açık mı? Onu kapatıp deneyebilirsin. Hangi versiyondasın bilgisayarda?

alperz

@alperz aslında hallettim. eksik okumadan kaynaklı benim hatam. o verdiği 6 haneli kodu güncel şifremin ardından yazmam gerekiyormuş. teşekkürler.

elektr10
1

mobil görünümden çık