İşte sorun o "lar" kısmı. 1-2 damla değil çünkü.

%99 ayakta yapma mecburiyetinde olursam oluyor bu. İşedikten sonra sallıyorum sallıyorum tamam sorun yok. Ama donun içerisine girdiği gibi 1-2 damla değil şöyle iç çamaşırda genişçe yer kaplayacak şekilde tazyikle kendini atıyor.

Alafranga kullanınca ve ayakta işeyince kesin oluyor. Bu yüzden alaturka kullanıyorum sık sık. Ama avm'lerde ya da dışarıda bir yerde lavaboya gireceksem sorun oluyor. Aha yine oldu mesela, mecburen iç çamaşırının içine tuvalet kağıdı koydum o ıslaklığı hissetmeyeyim diye. çünkü çok geniş oluyor.

bunun sebebi ne olabilir ?

 

bunun nedeni, idrar torbasını kapatan valfin, pipinin geri tarafında kalması. valften sonra pipi ucuna kadarki kısımda kalan idrar mecburen dışarı çıkıyor.

yani musluğu kapattık da, hortumun içine hala su var.

çare pipiye tuvalet kağıdı sarmak.

kibritsuyu

Prostat is caming...

insomnia

normalde hep alaturka kullanırım zaten onlarda sorun yok. onlarda sorun olmamasının bir sebebi de yine tuvaletten kalkarken testislerin arkasından kavradığımda kalan kısım çıkıyor. ama alafranga veya ayakta yapınca o hareketi yapamadığımdan kalan kısım çıkmıyor.

yaş 28.

Dimi

Verilen cevapları okudum yazılmayan bir ihtimali de ekleyelim. Şayet meni(döl) vücuttan uzun süre atılmazsa bu şekilde idrar ve idrardan sonra atılır. Islaklığı kontrol ettiğinizde koyu kıvamlı ise bilin ki meni'dir. Bu şekilde vücuttan atılması sizi rahatsız ediyorsa bu kadar birikmesini beklemeden vücuttan atmalısınız. Bunu Nasıl yapacağınızı da ben söylemeyeyim.

creedwar
1

mobil görünümden çık