bu fiyata bu mont alınır mı?
kullanıp memnun kalan var mı?

www.boyner.com.tr

 

yazık ya. o ne fiyat. o fiyata birini tutayım sırtımı sıvazlasın, adamın emeğine kazanç olur.

neyse,

metro grossmarket'te colombia, north face filan satılıyordu, belki saçma fiyatlardan biraz daha az saçma bir fiyat olabilir, bakarsınız.

ek bilgi: o ördeklerin kuşların tüylerini canlı canlı yoluyorlar.

neynep

www.columbia.com

buradan almayı denesene kargo filan daha ucuza gelebilir.

cedex

Modadan anlamam, ama şöyle cevap vereyim.

Parasını hakeden bir kalite sunuyor olabilir, ama görüntü itibari ile kalitesini/pahasını belli eden bir ürün gibi durmuyor.

100 liraya birisi çakmasını alıp sırtına taksa ve yan yana gelseniz çok bi fark olmaz gibi sanki. Kolayca sahtesi üretilen ürünlerin de böyle bir sorunu var.

www.amazon.de

www.modacruz.com

John Bloor

hoşuna gitmişse ve ücreti'de koymuyorsa ne beni dinle nede kendini yor.

protrek

amazon varken iki katı para vermeye gerek yok boynere.

amzn.to

kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili

Öncelikle bu ürün, columbia cascade peak modeli. Aslında bir dış katmanla giyiliyor. Bu yüzden zip ve 3 yerden bağlantısı var. (bu yüzden full zip olmayan modellerden biraz daha pahalı) Olması gerektiği gibi bunu bir dış katmanla giyerseniz, maksimum verimi alırsınız. Tek başına bir iç katmana bu para verilmez. Benzer fiyatlara iki katmanlı bir model alabilirsiniz.

Amerikada bu model, aşağıdaki linkteki gibi satılıyor. Ama yurduma girince muhtemelen dılını ayrı, içini ayrı satıyorlar.

www.columbia.com

sarap dumani

Bu fiyatlik bir ozelligi yok, size kalmis. Yillardir Columbia urunleri kullanirim, buyuk cogunlugu o paralar etmiyor giydiklerimin. Ulan o zaman niye aliyorsun diyeceksin, cevap marka takintisi.

stavro
1

mobil görünümden çık