[q]
(8) 

Bitcoin sitesi

Barbaros59 #1251260
Selam arkadaşlar,

(git: bitcoinalsat.org) sitesi hakkında ne düşünüyorsunuz veya biliyorsunuz? Güvenilir midir?


 

whatsapp numarası verdiyse o site benim icin bitmiştir. Kurumsal ya da kurumsalcık hicbir firma whatsapp numarası vermez.

düşünsene, meriçle muhabbet ediosun bitcoin üzerine ''eyv kardeşim bitcoini anlatiim hemen sana diyor''

binder dandet

Yeni duydum. Göz gezdirdim. Tekin değil.

Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir

Ben de duyurusunu r10.net'te gördüm. Orada ilgi görünce size sorayım dedim.

Barbaros59

Ben ether aldim o siteden 1750 tl ye yolladilar 5 dk icinde.
Guvenilir benim gozumde.

England

3 aydır ethereum mining yapıyorum. Ufak bir bütçe ile borsadayım. Buna rağmen duymadım.. Yeni açıldıysa da biraz beklemek lazım scam olabilir.

bir peynir kutusu kibrit

güvenilir olsa bile almam. Kimle muhatap olacağın belli değil.

Lütfen doğru düzgün paribu, btctürk vb. bir siteden al-sat yapın en azından bir şirketle muhatap olun. Ha onlarda kimlik-kontrol muhabbetleri oluyor ama düzgün çalıştıkları için öyle işte. Ayrıca bunlar size telefonda fiyat verecekler, ne gerek var ben borsada kendi teklifimi veririm alırım satarım. (ha borsalar bunlardan çok komisyon alıyor olabilir onu bi hesaplamak lazım, bunlar ne kesiyor nasıl bir fiyattan alıp satıyor bakmak lazım) Paribu'da %0.3 mesela.

Bu siteyi r10'dan birkaç kişi işletiyor gibi geldi bana. Özel mesajla bitcoin alıp satanlar vardı, sıkıntısız yapıyorlardır belki ama adam 3-5 saat telefonuna bakamazsa yaşayacağın heyecanı düşünsene? Bence gerek yok.

rodriguez2

@England neden oradan aldınız? Daha mı düşük fiyat veriyorlardı veya komisyonu mu daha düşüktü? Hiçbir bilgim yok. O yüzden soruyorum.

Barbaros59

Daha az komisyon ödedim btc ye göre. 1750 tl ye ether aldım 50 tl kesintiyle. Paribudan vs btc alsam daha da zarardaydım.

England
1

mobil görünümden çık