[q]
(5) 

ev faturaları

douglas #1249884
ev için gelen faturaları takip etmek için apartmandaki kutuyu takip etmek çok ilkel değil mi sizcede? devlete ait faturaları internet üzerinden nasıl takip edebilirim? yani tam olarak kağıt veya fiş şeklinde gelen faturaların mailime gelmesini veya internetten öğrenmek istiyorum. tek bir yerden




 

İnternet bankacılığı kullanıyorsanız faturanızı ödeyecekmiş gibi işleme başlarsınız, tutarları görürsünüz. Faturaları online göremiyoruz maalesef.

auroraaurora

enparaniz varsa, hizli islemlere kaydediyorsunuz. orda her ay fatura geldikce guncelleniyor. otomatik odeme talimati vermeye gerek de kalmiyor.

pide

Bu tür kurumların birçoğunun zaten online fatura sorgulama yapılabilen web sayfası var, email ile gönderenler de olabilir, kendi kurumunuzun adını ve "borç sorgula" vs diye aratın.

mikro patlama

ziraat mobil'de de faturalar hızlı ödemeye kaydediliyor. tıklıyorsun borcun var ise söylüyor devam edersen ödüyorsun. eğer borcun yoksa borç bulunamadı diyor.

belkider

Her firmadan ayrı ayrı faturanın mail olarak gelmesini isteyebilirsiniz.

Faturanın ayrıntısına ihtiyacım yok görmesem de olur derseniz verin otomatik talimat ödendikce ne geldiğini görürsünüz.

Ben fatura takip ettiğimi bilmem, hatta kaybolan iptal olan bir kartım olduğunda ona bağlı faturamın ödenmediğini uyarı için gelen sms/mail ile öğrenirim.

Bu yüzden tüm faturaları tek bir kaynaktan otomaitk ödemeye vermek daha mantıklı.

John Bloor
1

mobil görünümden çık