Bugün bir haber okudum da klasik hikaye. Adam gece fabrikada çalışıyor, o gece çalışma durumu iptal oluyor ve eve geliyor. Ve karısı yatakta sevgilisiyle kendi evlerinde işi pişirmekte.Daha sonra cinnet geçirip adamı ve karısını bıçaklıyor ve sevgili şahsı ölüyor,kadın ağır yaralı.

Baya kötü durum.Sorum şu durumda adam tahrik indirimi alır mı?Kendi evinde basıyorsun bunları sonuçta. Tabiki bıçaklamak makul bir yol değil ama yine de hukuk bu olaya nasıl bakar, merak ettim.

Diğer sorum da bu insanlardaki deli cesareti.Evli bir kadının evinde işi pişirecek kadar ileri gitme cesaretini nerden alıyor bu insanlar?Sonuçlarını hiç düşünmüyorlar mı?

 

Tahrik indirimi alır.

Mesajlarda, fotoğraflarda vs. bile bu indirim uygulanıyor bazen. Yatakta basmış. İndirim kesin alır.

Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir

ilk soruyu bilmiyorum.

ikincisi, sanirim salakliklarindan aliyorlar. bizim de alt komsunun evli cocuklu basortulu akrabasi, alt komsunun evine adam almisti. annem durumlari kotu diye yemek ve esya goturmeye gidince kapidan sesleri duyunca basildi asdfghj. dusun kocasi gelse apartmanin girisinden duyacak karisinin sesini. dupeduz gerizekalilik.

icim urperiyor

Eşlerin birbirlerine karşı sadakat yükümlülüğü vardır. Karısı olduğu için bu indirimi alır, hatta karısı “sen ne biçim erkeksin” dediği için karısını öldürüp haksız tahrik indirimi alan da var.

Ancak karısı değil de sevgilisi olsaydı, böyle bi indirim söz konusu olmazdı.

Vse budet horosho

bel üstü her darbe bıçak silah öldürmeye yönelik kabul ediliyor.

mikahakkinen

Evli bir kadının evinde işi pişirecek kadar ileri gitme cesaretini nerden alıyor bu insanlar?
----yokluktan ve heyecan arayışından. hayatlarında bir şey yok.

pinkpeony

Varoş cinselliği kadar leş bir şey yok, her türlü pislik bunlarda.

i was made for you
1

mobil görünümden çık