==>Selam herkeslere,instagramda gezinirken çok harika fotolara denk geliyorum.Diom kesin leica filandır bu ekipman.Yukarıya bi geliyorum ekipman iphone 7 bilmem ne oluyor.Sonra fotoğrafın altına göz gezdiriyorum,vsco hastagleri.O programı kaç kere yükleyi sildiğimi hatırlamıom bile.Neden siliyorum??Yüklediğim zaman program çok karışık geliyor,iyi sonuçlar elde edemiyorum,ben de heves edip bırakıyorum vscoğumuu.

===>Bu programla nası yaratıyolar bu harikaları?Paralı kısımları mı açtırmak lazım?Vsco kullanabilenlerden misiniz?Azıcık tüyo verseniizz ne güzel olurr..


 

Vsco populer bir tag oldugu icin koyuluyor fotograflarin altina fakat programin kendisiyle de guzel isler cikabiliyor tabii ki. Parali filtreler de fark yaratiyor olabilir ama ben herhangi bir sey satin almadan guzel sonuclar alabiliyorum. Sadece filtreleri deneyerek degil de exposure, contrast diye baslayan listedeki ayarlarla da oynayin. Bir sure sonra hangisi ne yapiyor, hangi fotografta nasil degisiklik yaratiyor anlarsiniz. Bir de kullanmiyorsaniz Snapseed'i oneririm. Vsco'dan once Snapseed'de kurcaliyorum ben once fotograflari sonra Vsco'ya aktariyorum.

voyager 1

Voyager +1

Birkaç paralı filtre satın aldım, iyi sonuçlar çıkıyor. Önemli olan filtreleri abartmadan kullanmak.

cikmaz sokaktan cikagelen cocuk
1

mobil görünümden çık