Eve internet bağlatacağım ama türk telekom ve superonline bağlantı ücreti talep ediyor ve tarifeleri daha düşük. Türknet bağlatacaktım ama çok şikayet var. Vodafone.net konusunda hem şikayet var hem memnuniyet. Tecrübesi olan var mı?




 

3 senedir kullaniyorum, fiyatlari makul ve sabit hat gerekmediginden gecmistim. cok fazla kesintiye maruz kalmadim ama kesildiginde de 1 gun civari kesiliyor. bu kesinlikle sinir bozucu. diger konularda skinti yasadigim soylenemez.

pwnography

Selam,

Komşum kullanıyordu, geçen hafta çok sık kopmalar oluyor diye kapattırdı. Şuan ortaklaşa Türk Telekom kullanıyoruz. Türk Telekom'un bağlantı ücreti istemesi ilginçmiş. Bayi aracılığıyla başvurmuştum, herhangi bir ücret talebi olmadı.

allegrezi

@allegrezi faturaya 12 ay 16 tl olarak yansıtıyorlarmış. Bir de sabit hat yok bu yüzden yalın internet için aylık ek 15 tl istiyorlar.

six packsiz

@six packsiz mesaj attım bi bakarsınız ,)

allegrezi

ben de 1 seneden fazla kullandım, bana kafayı yetirttiler. en sonunda taşındım ve taşındığım yerde superonline'ın fiber i vardı ve taahhütü bozma bedelini karşılayacaklarını söylediler ben de saniye durmadım = ) vodafone.net pişmanlıktır = )

anarsik kurbaga

Şuan memnun musunuz?

six packsiz
1

mobil görünümden çık