zaten çalışıyorum. farklı bir firmadan gelen teklif üzerine görüşmeye gittim ve başlıktaki durum yaşandı. bu soruyu sormaları normalmidir ? ben bugün sordular söyledim sonrada şu rakamı istiyorum dedim. normalde ne aldığım önemli değil beklentim şu filan mı demeli ?

siz ne diyorsunuz / ne derdiniz ?


 

Competitive maaş önermek için soruyor kurumsal yerler, bunu soruyorlarsa mevcut maaşınızın üzerinde bir teklifle gelirler zaten.

kobuzchu kiz

ben brütü net olarak söyledim. kimse de bir şey demedi. ama şuna eminim ben ne kadar yüksek söylersem onlar o kadar düşürmeye çalıştı. takma kafaya. rahat ol. her yerde sorarlar onu.

kablelvuku

hemen her işte ortalama maaşlar bellidir zaten. amaç sizin bu aralıkta hangi dilimden faydalandığınızı görmektir. bir de burada yapılacak en büyük hata yalan söylemektir. sonuçta sizin görüştüğünüz firmanın ik direktörü çalıştığınız firmanın ik direktörüyle kanka olabilir. en kötü ihtimal arayıp sorar karşı taraf da söyler zaten.

bana da soruldu tüm görüşmelerimde, ben de dürüstçe cevap verdim. size de önerim budur.

hosein

Durust ol diyenlere katılmıyorum. Elbette ki şişirilir. İk’cı kanka işleri falan... Kurumsal yerlerin yapacağı hareketler değil bunlar.
Piyasa aralığı dahilinde şişirilir.

lynda.com

soruldugunda brut + %10 ile cevap veririm minimum, durustluk her zaman ise yaramiyor malesef. soylememek itici bir tavir bence, sorulursa soylerim.

cooperr
1

mobil görünümden çık