normal bir gün normal bir arkadaşınızı gördünüz öyle yoğunluk falan yok

kahve içelim mi dediniz? hayır dedi.
belki işi vardır istemiyordur vs dediniz

başka bir gün yemek saati yemek yiyelim mi dediniz? hayır dedi.
belki toktur, yemek istemiyordur vs

ya aksam bi bira içerim mi? hayır.
belki havasında değil şöyle böyle

beraber çalışmanız lazım, dediniz ki bugün şurada çalışalım mı? dediğiniz yerde hemen soldaki kafe. yok ben vazgeçtim falan dedi.
dediniz senin de, sana bi daha bir şey teklif edenin de, senle birşey yapanında...

bende ipler 3-4'te kopuyor ciddi olarak başka birşey sormuyorum o kişiye seri hayırlar almışsam. mesela bana sorsalar genellikle işimi bırakır bi 5dk ayırırım. eğer çok yoğunsam 20dk 1saat sonra yada yarın yapalım falan derim. hayır demem yani.

siz gemileri kaçıncı hayırda yakıyorsunuz?

 

Iki

rahip janick

3 strike 1 out
dikkat, sabah linki ve hıncal uluç içerir: imgarsiv.sabah.com.tr

halanne

ilk rette tamamdır.

çünkü, herhangi bir hoşlanma durumu varsa ikinciye kendi teklif eder.

nice tnetennba

bir

eazy

üç.

false pretension

mazeretinin ne kadar geçerli olduğuyla alakalı. mazeretsiz hayır diyorsa, geçiştiriyorsa ya da kulağa mantıklı gelmediyse bir daha teklif etmem, geçerliyse bir kere daha ederim. çok geçerli mazereti olsa dahi 3.yü etmem.

böyle söyleyince tuhaf durdu, insanına-durumuna göre çok değişir ama ısrarcı bir insan değilim. işin kötüsü, ısrar etmek istesem dahi etmem, fazla gurur yapıyorum bazen.

Bruce

bunun standardı olamaz ki samimiyet seviyesine göre değişkenlik gösterir

regardless of what they say

Bir

catch the arrow

iki.

peon

24

Delay Fuze

bana kimse hayır demedi şimdiye dek ama herhalde ikinci hayırda elveda güzelim derim. yazar burada ne kadar fantastik bir arkadaş olduğundan bahsetti.

evde liyakat kalmamis

1
Çok değer verdiğim biriyse 2

Amaranta ursula

3-4 kez falan.
Ornek olay;Başka şehirdeki yakın biarkadaşımı uç dört defa davet ettim. Her defasında bi bahane buldu. En son ben de sunu söyledim, alinmaca gucenmece yok, ben artik gel demekten yoruldum bundan sonra asla gel demeyecegim evim sana her zaman açık gelmek istersen haber edersin.. boyle de bir anim var.

sen gibi

Tek hayır yeterli

cezzar dede

Insanlik hali, bir defa defa reddedebilir. Ikincisinde de reddederse altinda baska bir sey arayip ucuncuyu teklif etmem.

voyager 1

hayır demekle hayır diyip sebep belirtip ya da belirtmeden alternatif üretmek farklı şeyler.
düz hayırsa 1.

ghilleinthemist

2. insanları zorlamaya gerek yok.

cilekli krep

üçüncüsü zor oluyor benim için.

bruceandwayne

Bir. geçerli bir bahane ile reddettikten başka zaman görüşmeyi teklif etmiyorsa ısrara gerek olmadığını düşünüyorum.

road_tanker

Bir. Minnet eylememek lazım zaten seni önemsiyorsa geri döner yada sen ısrar ettikçe yapışkan ve uzak durulması gereken biri olursun.
Gerçi kadınlar değişik reddetseler bile ısrar seven ilgi manyakları var bence

kararsızataletfilozofu

bir, bilemedin iki. ama arada yaşanmışlık olan biriyse farklı.


(git:www.google.com.tr )

(git:www.google.com.tr )

runagain

ben baya empati gurusu olarak geziyormuşum ortalıkta millet ilk hayır'da kelleleri uçuruyormuş.

dedim dedim de kime dedim
1

mobil görünümden çık