[q]
(7) 

Ankara baklava

etki #1247035
İzmir'de geçenlerde yediğim baklava hayatımda tattığım en leziz baklavaydı üstelik beni kesmeyen tek baklavaydı yedikten 1 saat sonra yemek yedim. Baya da iddialıydı ürünlerimiz gaziantep'ten günlük geliyor avrupa birliği ödülünü biz aldık etiketi vardı. Boşuna değilmiş dedim.
Adı "fıstıkzade" idi. Bornova da yedim.

Ankara da şubesi var mı diye arattığımda "Çayyolu" çıkıyor doğru mudur dostlar? izmirdeki gibi aynısı olur mu acaba :) ya da şöyle sorayım. Ankara'nın en lezzetli baklavasını almak için çayyolu fıstıkzade'ye mi gidiyoruz? Nereye gidiyoruz??

 

Koçak'tan sipariş edip Aşti'den teslim alıyorsun :)

kayranin kedisi

Evime yakın bir şubesi olduğu için Mis Başak'tan sık sık alıyorum, güzel tavsiye ederim. Ama asıl Hacıbaba'yı ve Hacı İsmailoğlu'nu tavsiye ederim.

battal gemalmaz

Hacıismailoğlu demeye geldim ben de. Şerbetli tatlılarını genel olarak beğeniyorum.

olanlaolunmaz

Hacibabayi beğenirdim Ankaradayken.

i m sick tired

düveroğlu da hep Antep'den getirir, kebap + baklava iyi gider, ama en iyisi ve pahalısı Hacıbaba.

gezegen olan pluton

türkiye'nin her tarafına ürün gönderen antepli kaliteli bir baklavacı var mı? araya kaynak yapmış gibi oldum ama varsa ben de sipariş vermek isterim :)

edit: koçak diye bir yer varmış, buradan sipariş vereyim en iyisi :)

burya

Ankara'da Hacıbaba iyidir. Pek bilinmemesine rağmen "mavi tuna" adlı pastanenin baklavası da efsaneydi, hatta Hacıbaba'dan iyiydi diyebilirim. Bildiğim kadarıyla Kavacık Subayevleri ve Çukurambar'da şubeleri var. Yakınsanız deneyin derim.

md11
1

mobil görünümden çık