bilgisayar fiyatlarını falan az çok araştırdım ama buraya da bir sorayım dedim. En az 3 sene boyunca çıkan tüm oyunları çalıştırabilecek bir kasayı kaç paraya toplarım? monitör olmayacak, dvd,cd writer, fare, klavye olmayacak.




 

core2duo bir pc yeterli olur sanırım. saydığın parçalar olmadan 800 ytl'ye falan toplarsın. duruma göre fiyat aşağı yukarı oynayabilir tabi.

nihilanth

türkiyeden tüm parçaları alırsan 1000 doları bulur ve geçer ama ebay gibi sitelerden getirtebilirsen 600-800 dolar arası canavar pcler çıkar ortaya.

ayrıca hatırlatma hiç bir bilgisayar 3 sene boyunca çıkan tüm oyunları çalıştıramaz. arada kesinlikle 3-5 oyun çıkar kaldıramayacağı. oyun yapımcılarının mantalitesi bu zira.

darknum

abi cok afedersin e$$egin bi tarafi kadar cevap yazdim, ama duruyu log out olmu$sun gibisinden bir$eyler dedi, girdim tekrar, ama gondermedi, gitti cevap :(

hesap yaptim,

ortalama bir$ey 900 lira tutuyor
kalburustu bir$ey 1100 lira tutuyor

bu bahsettiklerimin ikisi de core2duo ve 2gb ramli modeller.

Ama birinde hdd 250, birinde 500, efendime soyleyeyim birinin ram'i 667, digerininki 800, birinin i$lemci onbellegi bi$ey digerininki bi$ey, bus hizlari farkli.. ekran kartlari falan.. abi upuzun yazmi$tim ya allah kahretmesin. daha fazla yazayiycam uzgunum :( uhuhuh... kolay gelsin

jack o lantern

ayıptır soylemesi temmuz ayında kasayı değiştirdim core duo 2.40 hz, 250 mb dirext10 destekli ekran kartı, 2 gb ram vs. toplam 900 ytl tuttu.

devourthedamned
1

mobil görünümden çık