adam akıllı her havayolunun first class seçeneği var artık. thy hala business'ta. hayır 15 saatlik uçuşlar yapan bir firmasın, büyük düşünsene.




 

15 saatlik uçuşlarda business kullandınız mı hiç?

England

hayır, ama alakayı çözemedim.

kabin içi dizaynı aynı sonuçta. 15 saatlik uçuşa verilen boeing 777-300er'lar istanbul-ankara bile uçuyor bazen.

antikadimag

Uzun uçuşlarda business kabin farklı oluyor o yüzden sordum. Tabi emirates ya da qatar gibi ayrı kabin yok ama normal iç gat business uçar gibi uçmuyosunuz.

England

thy de vardı first class vazgeçtiler karlı gelmedi.

basond

karlı değil hocam. özellikle first class sunanlar körfez havayolları. çünkü oranın insanı için bu bir nimet. avrupalı taşıyıcıların birçoğunun first class ı yok (yada var ama çok az noktada). thy nin business class ürünü avrupalı taşıyıcıların çok önünde.

körfez havayollarını işin içine katmıyorum. onların durumları biraz farklı.

visenfoni

nasil first class avrupali tasiyicilarda yok. british airways, air france, lufthansa'ya bakin isterseniz. thy'deki business class, pekcok havayolunda economy plus olarak geciyor ve thy'ye gore uzun ucuslarda daha uygun. ben ingiltere'de yasiyorum, buradan avrupa'da bir ulkeye olan ucuslarda business ve economy siniflari arasinda bir fark gormuyorum 3-4 kati fiyatina bilet satacak kadar. hizmet acisindan bir sey yokken sadece insanlara statu kazandirmis gibi gostermek icin bu havayollari o parayi aliyor.

ubi dubium ibi libertas
1

mobil görünümden çık