Bu baharatın kanser hastaları dahil pek çok kişi için önerildiğini biliyorum. Fakat sözlükte bir ara çeşitli kanser türlerini tetikleyebileceği, bu yüzden dikkatli kullanılması gerektiğine dair bir yazı okumuştum. Yazan arkadaş 1-2 araştırma yazısı da sunmuştu sanırım fakat şimdi bulamadım.

Bu baharatın olayı da vitaminler gibi mi? Çok kullanılırsa toksik etki yapıyor denilebilir mi? Ve bu limiti neye göre ayarlıyoruz?


 

Öyle birşey olsa, onun tabletini yaparlar ve en az 100 dolara satarlardi. İlaç endüstrisi silahdan daha büyük pazardır. Kanıtlanmış birşey olsa affetmezlerdi

Fritz-X

Kanser yapan veya kansere iyi gelen besin yoktur kesin bilgi.

diffarentiationation

bahsettiğin yazıyı bilmiyorum. şurada kanserle ilişkisi hakkında bazı bilgiler var.
eksisozluk.com

eski bir kanser hastası olarak kanser tedavisi için antioksidanlara çok yüklenmemek gerektiğini düşünüyorum.
tümörler kendine özgü özellikler içeren canlılar, dolayısıyla birine zarar veren diğerine fayda sağlayabiliyor. ısırgan otu gibi bazı besinler kanserin yokluğunda koruma sağlayabilirken varlığında kanser lehine çalışabiliyor. bilm son sözünü söyleynceye kadar temkinli olmak, metobolizmanın alışık olduğu düzenden fazlaca şaşmadan gitmek akıllıca olur.

hayat aklini konusacak bir filozof uret

eğer halihazırda kemoterapi alınan bir dönemdeyse bitkisel şeyler pek önerilmez ilaç etkileşimleri tam kanıtlanmadığı için fakat normal bir insan için curcuminin çok faydalı olduğuna dair tonla makale var pubmed'de. ama direkt kanseri korur diye bir şey yok tabii ki. hele türkiyede şuan tükettiğimiz zibilyon işlemden geçmiş zerdeçalda ne kadar curcuminn kalmıştır bilemiyorum.

ben de eski bir kanser hastası olarak şunu söyleyebilirim ki tedavi sürecimde kullanmadım fakat uzun yıllardır başka baharatlarla birlikte kullanıyorum neye ne etkisi var dersen bir şey gözlemledim diyemem biraz damak tadı keyfine yapıyorum açıkçası.

ruh i tibbiye
1

mobil görünümden çık