Sordugum zaman disin dolgu olmasi icin agrimasina gerek yok. Dolgu disi korumak icin yapilacak dedi. Sizce dogru bir uygulama mi bu? Yarin gideyim mi? Fakülte oldugu icin ücretsiz olacak.
Tesekkurler

hocam sen başkasına da bi görün.sırf çürük duruyor diye ağrımayan dişe dolgu ilk kez duyuyorum.seni kobay olarak öğrencilere vericekler :D


Doğru tabii. Benim de hiç şikayet yaşamadığım kırık bir diş vardı. İleride olması muhtemel problemlerin önlenmesi için kapatılıyor. Işın dolgu yapılırsa da yıllar boyu kullanabiliyorsunuz bir sıkıntı yaşamadan. Başa gelmeden önlemek lazım böyle şeyleri. Diş problemleri çok can sıkıcı şeyler :)


öyle olur zaten.
bazen yüzeyi çürüyo fln, ya da bi zayıflık oluyo, ileride çürük olacağı belli, oralara dolgu yapıyolr.
ağrı olması demek çürüğün derine inmesi demek zaten


olur. ilerlemeden yapılır.


Cahil tipler yine damlamış.
Dişi korumak için dolgu yapmak iki şekilde anlaşılır,
1. Fissur sealant. Google it.
2. Başlangıç halindeki çürük restore edilir. Başlangıç halindeki çürük de ağrı yapmaz zaten. Ağrı yapınca tedavisi değişir çoğunlukla.
Git.


Ağrı demek, epey ilerlemiş demek.
Ağrı yokken durumu tespit etmek erken teşhis gibi bisey.
Yaptirin.
