-Avrupa yakası
-içkisiz 2 kişi en fazla 300-350 tl ye kalkabileceğimiz
-evlilik yıl dönümü kutlamaya uygun
-boğaz olmasa bile şurasınında manzarası süperdir olabilir denilecek

restorantlar olarak nereleri tavsiye edilir ?

 

Vogue ya da Sunset

cakabo

Leb-i derya

Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir

Vogue en son gittiğimizde eşofman takımıyla kafasında beyzbol şapkası olan Araplar ve onların aşırı makyajlı dev güneş gözlüklü eşleriyle doluydu. Tshirtle gezen garip tipler de cabası.
Pek özel/romantik bir havası yoktu kısaca :(

quaker

Sed Hotel - Doğadan Balık Restaurant

duyond

saydıklarının yanına "farklı bişeyler de yemiş oluruz" dersen banyan derim.
www.zomato.com

Bruce

paysage

since1907

sarıyer'de güzelyer var. çarşıdan yukarı doğru deniz tarafından devam edeceksin, telli babayı geçtikten sonra. ilgilenirsen bana mesaj at ismimi vereyim, selamımla git. saklı bir yerdir, esnaf temizdir balığın en tazesini yersin, içkisiz hemen hemen 200 TL'yi asla geçmez, içki ile de max. 350 diye düşünüyorum. yediğin balığa göre değişir, lagos yerine levrek yerim diyorsan zaten kilosu 110 tl civarı, en büyüğünü yeseniz 1.3 kg yeter size 145 tl balık desen, 4 mezeye 80tl versen, tatlısı içkisi 350 tl geçmez bence. bu havada şal ile dışarda bile oturabilirsiniz bence, kayalık yanında kaldığından rüzgar pek olmuyor.

pietro

Avrupa yakası demişsiniz ama 2.köprüden 5 dakika anadolu hisarı'nda olduğu için ben yine de yazayım lacivert'ten iyi bir yer bulamazsınız evlilik yıl dönümü kutlamak için. Yukarıda yazılan vogue, sunset lebi derya hepsine gitmişliğim var ve yine her türlü lacivert derim. Kız arkadaşımı yıldönümünde götürmüştüm ben de.

iyisin tabi
1

mobil görünümden çık