Oha! Masaüstü bilgisayarıma bağlı olan internetimi laptop'a takınca ekşi sözlük'e giremiyorum. Sebebi ne olabilir? Ne yapmam gerekir? (Uludağ, itü ve inci'ye giriyor)

Geniş bilgi: Apartmandaki ortak internete girip eve access point aldım, ekşi sözlük hariç her yere girebiliyordum. Apartmandaki bu işlerden anlayan adama da bunu söyledim. Ben denedim giriyor, senin bilgisayarında bi problem vardır dedi. Neyse dedim, hazır ilk ayın parasını vermişken 1 ay kullanıyım, sonra kendime ttnet alırım... Efendime söyleyim, 3 hafta geçip memleketime geldiğimde şu an kullandığım bilgisayardaki interneti laptop'a taktım ama yine sadece sözlüğe giremedim.

Acil dememin sebebi ise şu: Yarın kendi evime gidiyorum ve sorunun access point'ten kaynaklandığını düşündüğüm için yanımda götürmeyecektim, buraya geri geldiğimde birine satacaktım.

Bu akşam şu sorunu çözelim, ben de rahat rahat evime gideyim hadi koçlarım, hadi yiğitlerim... Hadi...

 

host dosyasina 84.44.114.44 u eklemis olabilirsiniz belki.

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc de bulunan host dosyasini duzenle diyerek acin. sayet sozluk.sourtimes.org a atanmis bir sey varsa silin.
sonra baslat > calistir > cmd > ipconfig /flushdns yapin.

sayet yemezse kapatip acin, duzelir.

hali hazirda muhtemelen 188.132.200.200 adresinden sozluge ulasabiliyorsunuzdur degil mi?

entrapmen

Hayır, ordan da giremiyordum ama dediklerinizi yaptım, şu an laptop'ımdan sesleniyorum :) Çok teşekkürler, yaşasın ekşi duyuru!

sezercik yavrum benim
1

mobil görünümden çık