Bu ilk satırı da gözü kayabilecek olanlar için boş lafla dolduralım. Ee, nasılsınız? İyisiniz umarım. Neyse, yeterli.

6. sezonun ilk bölümünde black smoke'u gördük biliyorsunuz. Ama ben gördüğüm zaman bunun black smoke değil de white smoke gibi bir şey olduğunu düşündüm. Çünkü o zamana kadar gördüğümüz black smoke, hakkaten siyahtı, simsiyah bir şeydi. Bunun rengi biraz daha açık, sanki biraz daha dumana benzer bir rengi var. Yok bu hakkaten black smoke mu yoksa onun karşıtı bir şey olabilir mi? Ya da ortamda ateş olduğu için renk efektini öyle mi yapmışlar nedir?


 

renk efektleriyle alakalıdır büyük ihtimal. hareketleri valla onceden gordugumuz black smoke tan farksızdı alıp havaya atmalar falan.

rurouni

yazar kasa sesi de aynıydı. bi de kapalı mekan ya, daha önce hep açık havada ormanda yeşillikler içinde görmüştük (ha bir de benjamin tapınaktaki deliğe girip duman tarafından sorgulandığında kapalı mekanda gördük ya o sayılmaz). aynı duman bu. bilinçli veya bilinçsiz şekilde color correctionla ilgilidir. ben hiç fark etmedim böyle bir şey. şüphe de etmedim başka duman olabileceğinden.

kibritsuyu

herşey tamam da hiç white smoke diye bir şey yokken, ve muhtemelen de olmayacakken nasıl böyle bir kanıya vardınız anlayamadım.

faideli bilgiler

efekt sorumlusu arkadaş dayak istiyor, olay bu

turkish tekila

içinde çakan şimşeğimsi şeyler nedeniyle de olabilir o beyaz görünüm.

manfool
1

mobil görünümden çık