kocaeli myo için, salı günü harcı yatırdım, ders seçimini de yaptım. ama hâlâ onaylanmamış diyor. 1. sınıfım aslında benim yapmamam gerekiyor fakat geçen sene dondurduğum için böyle oluyormuş. ilk dönem de okulda yaptırmıştım kantinciye.
sabah arkadaş dekontu hocaya verilmesi gerektiğini söyledi. e ben kocaeli'de değilim. dekont kesin gitmesi mi gerekiyor? (ne alaka diye sayıklıyorum hâlâ)



 

eskiden vardı öyle bi şey. dersleri seçip, elden dekontu götürüyordunuz harcın yattığına dair. saçma bi uygulamaydı çünkü, harcı yatırmadıysanız ders seçemiyorsunuz zaten. derslerinizi seçtiyseniz, danışmanınız bugün yarın onaylar. henüz bakmamıştır. dekontun da mutlaka okul açılmadan gitmesine gerek yok. eğer illa ki istiyorlarsa, okulun ilk haftası falan götürebilirsiniz.

kirk karaktere sigmayacak adam

peki ilk hafta gidemicem okula ikinci hafta götürsem bir sorun çıkar mı sizce?

baba yorgun

danışmanınla iletişime geç. dekontla falan alakası yok. zaten harcı yatrıdığın bilgisi ellerine geçmese ders seçme şeysi açılmaz. eğer numarası varsa dediğim gibi ara ya da mail at bir şey yap. ur hatta kendi sayfama bakayım benimki onaylanmış mı...

baktım onaylanmış gözüküyor. ama şu da var danışmanımın kalan son 5-6 öğrencisinden biriyim, sizlerin danışmanlar nerden baksan 100 120 kişiye bakıyolar. doğal olarak da gecikebiliyor. içinin rahatlaması açısından ara mail at bir şey yap. ama aramasan bile bir şey olacağını sanmam.

cedric

1 hafta uzattılar kayıt süresini problem mi ne çıkmış.

darknum
1

mobil görünümden çık