Sevil-sephora-boyner ?

Sözlüğe baksam hiçbirinden almamam gerekiyor. Ne orjinal olmadığı kalmış ne gereğinden fazla pahalı olduğu. Memnun kaldığınız güvendiğiniz şube veya başka bir marka varsa tavsiyeniz nedir ?


 

Boyner'den almamalısın bence. Oraya güvenmiyorum. Morhipo'da satılan bazı ürünler markanın kendi sitesi dahil hiçbir yerde olmuyor. Fason üretim gibi. Sephora'lar yeni açıldı. Muhtemelen tazedir ama pahalı. Sevil'i bilmiyorum.

Lim5

Bak simdi sok oldum. Yillardie Boyner’den aliyoruz, bildigin orjinal. Morhipo’dan aldim, o da bildigin orjinal.

Aslinda parfum olayinda gozden kacirilan bir nokta var. orjinalligi kadar ne kadar suredir rafta oldugu da onemli. Yani 5 yil raf omru olan bir parfumun, 1 yildir rafta olmasi ile 4 yildir rafta olmasi ayni sey degil.

Bence Boyner’den al, acelen yoksa bekle, yilbasina guzel jampanyalar yapiyor ben her yil yilbasinda aliyorum, alirken de altinda “batch code” u checkcismetic’te sorugula, eger 1 yildan az bir suredir rafta ise, hayirli olsun.

giovanne

Sevil derim.
Fakat en garantisi bence yurtdışına gidip geliyorsanız, veya gidip gelen eş-dost varsa freeshop'tan aldırmanız. Sürekli alışveriş olduğu için raf ömrü sıkıntısı da yaşanmıyor.

delimine
1

mobil görünümden çık