
var sağ olsunlar.
sevgili adayı tadında olup arayıp soran da var, arkadaşlardan da.


var. şu an geçici süreyle sevgili haricinde diğer her türlü seçenek mevcut.


Çok şükür var. Birkaç dostum iki üç gün sesim çıkmasa 'öldün mü lan tırrek' diye ağzıma sıçar.
Annem ve sevgilim zaten 3 saat haber alamasalar 488584839 kere ararlar.
Bir de okuldan arkadaşlar var bi derse girmesem 5 cevapsız çağrı 20 mesaj oluyor kanki niye gelmedin yağv :( diye.
Bundan 2 sene önce böyle değildi ama. Ne oldu da değişti bilemiyorum.


Ablam, yakın birkaç arkadaşım var.
Eski sevgilim düzenli arar sorar.
İş yerindeki çalışma arkadaşlarım sık sık "sopiro, iyi misin? Hayat yolunda gidiyor mu?" falan diye sorarlar.


coyoteyle aynı durum


Marketci kiz buraya gelip brad pitt yazmazsa kendimi bu sitenin onunde yakarim.


evet. aile harici 6-7 kişi var en az. çok şükür, varolsunlar. hiçbirini de aramam normalde malesef. hep onlar arar. bu da benim ayıbım.


yok ki.


6-7 kisi var aslinda ama yine de kendimi yalniz hissediyom bazen
coyote'nin notu +1


Aile harici düzenli soranım yok. Yazık bana ya 6-7 kişi var diyenler var


var, eşim. sağolsun her gün halimi hatrımı sorar


Var. O kişiler de olmasa zaten bu hayat çekilmez.


Var. 1-2 dost biriktirmişim.


Yani "ee sen nasılsın" diyen az ama 1 hafta aramasan arkadaşın dediği gibi "öldün mü lan tırrek" diyecek var bir iki kişi eksik olmasınlar.


humm... yok. ve sanırım sadece benim yok.


ağır yalnızım.


Genelde ben aramam zaten, kötü olan bu. Ama iyi olup olmadıklarını önemserim. Biri belki 2 haftada sorar ama diğeri plan vs için mesaj atar. Teyzem arar bi de.


kimseyi arayıp sormadığım için yok, arayıp soranlar zamanla "hayırsıza bak, ben de aramıyorum" diyerek uzadılar. aile olarak var; bir kuzenim sık olmasa da arar sorar, onun haricinde babam 2-3 günde bir arar hal hatır sorar. eski sevgilim sorardı o da yeni sevgili yapınca sormaz oldu alksşda.


Bulunduğum konumda bir arkadaş var arada konuşup nadiren buluşuruz. Bir de başka şehirde var ortaokuldan arkadaş onunla en az haftada bir konuşuyoruz Face'den, görüşme imkanı olmuyor tabii.
Yani yok sayılır, benim de kimseyi umursadığım yok.


hiç yok. ama ben de kimseyi aramıyorum.


Yok. Sevilmek istiyorum ben de. Yani olmuyor.


Var, sağ olsunlar ama ben onlarla konuşacak zamana sahip olamıyorum bazen.


ekşi duyuru whatsapp grubundaki arkadaşlar dışında kimsenin soracağını sanmıyorum


çekirdek ailem ve sevgilim var. öyle arayıp soracak bir arkadaşım yok ekstra
