Bi kredi kartım var.Ödeme gününü takip et,yatır fian canımı sıkmaya başladı.Taksit kullanan bir insanda değilim.Kapatayım dedim sonra internet alışverişleri,uçak bileti vs aklıma geldi.Kredi kartının internet ortamında geçtiği her yerde banka kartı da geçer mi?Ona göre kapatıcam.




 

Ben enpara ile yapıyorum hepsini.
Tek bir yerde bile problem yaşamadım.

mutekebbir

kredi kartını otomatik ödemeye alsan?

sta

@sta
Sirf sebebim odeme olayi degil aslinda.Kredi kartina yatirdigim parayi nakit paradan cok daha kolay harciyorum herkes gibi.Bu da baya acık oluşturuyor,internet için tutuyordum sadece.

basubadelmevt

Banka yani debit kart her yerde geçmiyor malesef. Air Moldova'nın sitesinde banka kartı ile alamadığım bileti aynı bankanın kredi kartı ile alabilmiştim.

neyehbe

Bir de banka kartı ile araba kiralayamazsın. Daha genel anlamda provizyon ve bloke gerektiren durumlarda banka kartı kullanılamıyor.

neyehbe

Ben hayatımda kredi kartı kullanmadım. İnternetten alışveriş yapıyorum, uçak bileti de dahil bir sürü şey aldım banka kartıyla. Banka kartının geçmediği sitelerde de imkan varsa havale ile ödeme yapıyorum. Banka kartı geçmeyen sitelerde havale imkanı da yoksa babamın kredi kartıyla alışveriş yaptığım olmuştu ama yıllardır en fazla 2-3 kez olmuştur bu da.

ms brownstone

yeterince nakitiniz oluyorsa ve de araba kiralamiyorsaniz kapatabilirsiniz.

helenart
1

mobil görünümden çık