torrent neredeyse mefta. torrentini bulsan altyazısını bulamıyorsun bazı şeylerin. blutv, netflix gibi şeylerde de hem içerik yetersiz, hem sansür mansür olabiliyor, hem de blutv bayağı sorunlu duruyor. siz nasıl yapıyorsunuz, nereden izliyorsunuz?




 

Torrent, daha bulamadığım olmadı. Hatta bazı diziler için torrentten başka seçenek yok çünkü hiçbir sitede olmuyor, mesela Royal Pains adlı dizi.

i was made for you

tamfilmizle.com
genelde eski filmleri izlediğim için işimi görüyor

burya

Diziler için dizimek app'ini kullanıyorum mobilde.

doxanikee

sezonluk dizi
dizipub

nice tnetennba

Torrent mevta ne demek yahu tövbe de (:

Stremio
Kodi

Ufuk

Torrent. Bulamadigim olmadi.

eksi sozlukte eksiyen adam

Strem.io, dizi siteleri, torrent

jamiro

torrent mefta demek, eski kaliteli siteler kalmadı, düzgün bir torrent sitesi bulmak zorlaştı, bulduğun bir süre sonra kapanabilir, siteyi bulsan da torrenti bulamayabilirsin, torrenti bulsan altyazı bulamayabilirsin demek. eski kolaylığı kalmadı. torrentleech'te tutunabilsem yeterdi bana ama orada da seedbox falan olmadan tutunmak imkansız.

lemmiwinks

torrent konusunda thepiratebay'ı kullanıyorum. ara sıra kapatılıyo ama hep yedek domainleri oluyor. bugüne kadar da bulamadığım dizi olmadı. altyazı içinse bsplayer gayet başarılı. ki zaten eğer bir dizinin internette altyazısı yoksa, o diziyi altyazılı bir şekilde dizi izleme sitesinde bulman da pek mümkün değil.

lideraydin

www.bicaps.net

www.filmgoo.com

filmflox.com

unutulmazfilmler.co

sinemagi.com

www.sinemaa.net

sezonlukdizi.net

www.harikadizim.com

www.dizison.com

torrent:

www.utorrentmui.com

www.aiosearch.com

unblocked.pro

rarbg.to

genelde torrent rarbg kullanıyorum. bu sitelerden yararlanırken tarayıcınızda adblocker ve disconnect gibi benzer güvenlik eklentilerini kullanmayı unutmayın. bir de bilgisayarda malwarebytes olursa çok iyi olur.

unifeel

zqwqz.com

Reklamsız, Casinobetsiz, dizi sitesi. Başka hiçbir siteye gerek yok.

lubbullub
1

mobil görünümden çık