Sevgili dostlar,
Youtube veya dizi,video sitelerinde yeni sekme olarak açtığım video başladıktan sonra pause edip dolmasını beklediğim videolar dolmuyor. Atıyorum 30 dklık videoyu başlatıyorum ancak 3-5 dakikası dolup sonra yüklemeye devam etmiyor,bu sorunu nasıl çözerim bi el atın hele.



 

YouTube'da dolma olayı yok, izledikçe yükleniyor. Diğer siteleri bilemiyorum.

nrmnm

İşte bu izledikçe yüklenme olayından kurtulmak istiyorum eskiden böyle değildi yauw ne zaman oldu :(

ecos

Birkaç yıldır böyle ve ben de uyuz oluyorum. Çünkü illa ki yetişip takılıyor. Takıla takıla sonuna kadar izleyip, nasıl olsa doldu, baştan bi daha takılmadan izleyim desen bile boşalıp yeniden dolmaya başlıyor.

Muhtemelen youtube, sonuna kadar izlememe ihtimalini düşünüp veri tasarrufu yapmak istiyor ama takılmaya da çözüm bulmuyor.

Bir eklentiyle oluyordu sanki.

kibritsuyu

reserve. ben de muzdaribim bu olaydan. sadece youtubeda değil çoğu sitede oluyor. özellikle onlne film izlerken sorun yaratıyor.

return_of_turks

Bu birkaç yıldır olan bir sorun ve sadece youtube'a özgü değil. Bu da büyük ihtimalle browser teknolojisinde bir değişiklik olduğunu işaret ediyor. Eğer öyleyse bununla ilgili bir eklenti vardır herhalde bir yerlerde. Ama bunu nasıl aratırız buluruz, aklıma gelmiyor şu an. Belki farklı tarayıcılar da denenebilir.

Ben de hiç sevmiyorum bu durumu.

skooma

Bu, sizin değil izlediğiniz sitenin playerinin bir özelliği. Dolayısıyla çözüm yok. Ama böyle uzun videoları bende uzun zamandır indirerek izliyorum. İdm çok iyi iş görüyor bu konuda.
İzlemekle indirmek aynı veriyi harcıyor zaten.

etna
1

mobil görünümden çık