
ben bi müddet dahon kullandım, çok rahattı tavsiye ederim. engebesiz yerde keyifli keyifli sürersin.


www.decathlon.com.tr
Biraz ağır katlandığında indirip kaldırırken zorlanıyordum ama bütçenize göre iyi bir seçim olabilir. Keyifle sürersiniz.


Biz aldık eşimle. Eşim uzun boylu oldugu için onunki biraz küçük duruyor. Ben 170lerdeyim, normal görünüyor. Konfor açısından ikimizde de sıkıntı yok ancak selesine yumuşak kılıflardan almakta fayda var. Katlamak kolay da üşendiğimiz için açık şekilde duruyor.


Yolda bir amca bu bisiklet sana küçük değil mi kızım demişti :)
Küçük tekerlek hızlı manevra kabiliyeti sağlıyor. Özellikle kadıköy gibi bir yerde sürecekseniz bu güzel bir özellik. Yayalardan sıyrılmayı sağlıyor.


Kısa mesafe ve düz yerlerde rahatça kullanabilirsiniz. Kondisyonunuz sağlamsa her koşulda binilir ama standart bir bünyeyi yorar küçük çaplı lastiklere sahip olduğu için.
Senelerdir Tern kullanıyoruz eşimle (dahon'un ikizi), çok memnunuz ama bir süre sonra yoruyor insanı. Çocukken yine yıllarca Dahon kullandım, üstelik şimdikinden daha ufaktı, hiç yorulmazdım. Yaşlanıyoruz demek ki.
