bi buldurun bee valla dünden beri aklıma gelmedi bir türlü ismi.

jodie foster oynuyodu ama flightplan olabilir de olmayabilir de


hangi cevaplar verilmiş hiç mi bakmıyorsunuz? 3 ayrı kişi 3 aynı filmi söylemiş!
ikincisi sorusu okumadanmı cevap veriyorsunuz? insan üstü güçler diyorum ev diyorum siz bana uçuş planı diyorsunuz!
buldum en sonunda "the forgotten"


madem kendiniz bulabilecektiniz, madem verilen cevapları beğenmeyecektiniz, niye sordunuz buraya? burası böyle bir site işte. insanlar yardımcı olabilmek için yaklaşık cevaplar verebiliyor ve bunlar doğru olmayabiliyor. öyle ilk seferde küüt diye doğrı cevabı bulabileceğiniz mucize bit site değil maalesef. cevap verenler de insan.


şaka gibiymişsin gerçekten.


ben burada sadece soru soran bir insan değilim bildiğim sorulara cevap vermeye çalışıyorum bende. yanlız buradaki olay çok farklı eğer 3 tane aynı cevap geliyosa ve bunlar sorduğum soruyla bağdaşmıyorsa bu benim değil cevap veren arkadaşların ne kadar lakayıt olduklarıyla alakalı bir sorundur.


o lakayıt dediğiniz insanlardan whoosie film şu olabilir de olmayabilir de demiş,
matilda ise whooise'in bahsettiği filmi onaylamış
diger 3. cvp vrende bendim, o filme bknz vermiştim.
e tabi bizim amacımız yardım etmek olduğu için, sizin kadar ince düşünememişiz.


@elektromaniac, film hakkında tahminde bulunmak lakayıtlık mı? "bu ne biçim soru ya" mı demişler? sorduğun soruyla alakalı şeyler söylemişler. beğenmiyorsan "işte kapı işte sapı" şeklinde bir atasözü de mevcut zaten.
ayrıca bence sen önce bi türkçe konuşmayı öğren. daha yalnızın nasıl yazıldığından haberin yok.
