Aynı iş yerinde çalışıyoruz. geçen mart ayında kısa süren bir ilişkimiz olmuştu. ilginç bir biçimde aniden bitti. aylardır öyle böyle aynı yerde devam ediyoruz. ama ben sıkıldım. imkanım olsa işi bile bırakırım. sosyal medyada hep sessize aldım. engelleyeyim diyorum hepten. önünde sonunda yapacağım zaten bunu. ilk hamleyi ben yapayım bari.

sizce yapmalı mıyım? yoksa sittir et, aman ali rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın mı? iş yerine nasıl yansır bu acaba?


 

Kötü ayrılmadıysanız silmene gerek yok bence ama illa görünce rahatsız oluyorum diyorsan sil gitsin.

Çoğu eski sevgilimle anlaşarak ayrıldık şahsen beni durduk yere silenlerin arkasından “gerizekalı heralde” diyip geçiyorum. Hatta bazılarıyla ilgili “hayatıma devam ettiğimi görmeye dayanamadı heralde zaar” analizi bile yapıyorum.

powerpufgirl

engelle gitsin

heves mi sandin

silme ama stalklama belki sevişirsiniz bi ara. güzel oluyor eski sevgililerle.

neil manke

Niye engelliyosun ki? Rahatsız etmiyor sonuçta seni bişey yaparak. Sil geç.

elorelia

Sil.net.

isimmisimyok

Zor bir karardı. Sildim, hadi hayırlısı.

efreet sultan

Ben de yapamıyorum. Yani rahatsız ediyor önüme yeni fotoğrafı düştüğünde yada herhangi bir hikayesi için aman dikkat edeyim düşüncesi..

bir peynir kutusu kibrit
1

mobil görünümden çık