Merhaba. Facebook’ta bir sayfa mevcut: Yalan Yazan Tarih Utansın

O kadar iğrenç ve utanç duyulacak şeyler yazılıyor ki.. Atatürk’ü sevmemek bir haktır ama hakaret etmek bambaşka bir şey.. Sadece kendisine de hakaret edilmemekte. Annesinden tutun öğretmenlerine kadar, kız kardeşinden tutun da silah arkadaşlarına kadar herkese hakaret ve asılsız iddialar bulunuyor. Sizden ricam, bu şerefsizlere karşı birlik olmak ve sayfalarındaki saçmalıklara cevap vermeniz.. Belki akşam vakti size biraz saçma gelebilir ama bu soysuz köpeklere hala burada olduğumuzu göstermeliyiz..


Adresi: m.facebook.com

Not: telden yazıyorum bunları. Linkleri ayarlayamadım :/

 

Ooo büyük anti-aktroll hareketi. kontr-kontr gerilla gibi bir şey. Süper. dalalım.

radenia

verdim spamı.

heves mi sandin

Sözlük üzerinden yazılan hakaretler/küfürler için gerekli yaptırımlar yapılabiliyor. Ama facebook konusunda yasal olarak bir yaptırım var mı bilmiyorum. Bu şerefsizlere anladıkları dilden konuşmak gerekiyor.. İncisözlükteki gibi s.kertme harekatı yapılabilir. Ama destek lazım. 1-2 kişiyle yapılabilecek bir şey değil

silah taciri

En kısa sürede yapılması gerekiyor. Sayfa çirkünlikten ölüyor, tam, tarih bilgisi olmayan insanları kandırmak üzere kurulmuş. Ciddi manada vatanını milletini seven gelip şunlara cevap vermeli. Çoluk çocuk okuyor buraları. Toplanma tarihi seçip entellektüel saldırıyı yapalım.

bugungunlerdenisyan

senelerden beri var bu sayfa, ismini merak edip beğenmiştim, ağzından salyalar akıtan insan denemeyecek yabanileri görünce hemen uzaklaştım. stresten uzak durun. onlar kendi kendilerini boğarlar bir müddet sonra.

for day to break
1

mobil görünümden çık