Evet önümüzdeki günlerde artan vergiler dışında devlet, gelirlerini artırmak için en büyük günah keçisini şimdiden belirlemiş görünüyor.

Aracımın orijinaline göre farklı olan tek tarafı benden önceki sahibi tarafından takılmış olan cam filmidir. Aracı sıfır almış olsaydım muhtemelen camlara film taktırmazdım ama filmli bir şekilde bana gelince ve kullandıkça alıştım ve güzel bir şey olduğunu fark ettim. Şimdi durduk yere ceza yemek istemiyorum ama sökmek de istemiyorum. Çünkü dediğim gibi hem estetik olarak arabaya kattığı artıyı hem de güneşin etkilerini azaltması açısından etkilerini gördüm ve bunu seviyorum.

Bununla ilgili bir çıkar yolu yok mudur? Ruhsata işlettiğini iddaa edenler falan var googleladığım zaman karşıma çıkan. Bunlar ne derece doğru? Bu zamana kadar laf eden olmadı ama bundan sonra günah keçisi ilan edildiği için cezayı acımadan yapıştıracaklarından eminim. Bir şeyler yapmak istiyorum.

Fikri olan?

 

Arka koltuğun yan camlarında olunca da ceza oluyor mu? Bizim arabayı aldığımızda vardı da ruhsatta yazıyor mu bilmiyorum.

curukturpkokusu

Bazı araçların camı fabrika çıkışlı kendinden renkli. Üzerinde normalinden biraz daha uzun V harfi ile belirtiliyor. Bunlarda sorun yok.
Ama diğer türlüsü evet cezalar kesilmeye başlandı. Dün de konuştuğum bir polis aynı şekilde cevap verdi.

--
Edindiğim yeni bir bilgi dolayısıyla yazıyı güncelledim.

1adam

Apaçi belgesi alan tırrekler buraya da gelmiş bakıyorum.

Bu işi iyice araştırmak istiyorum sevgili duyuru sakinleri. Bulursam bir şey burdan duyururum.

jamiro
1

mobil görünümden çık