Sb




 

kira gelirleriyle veya faizle gecinen biri olarak goruyorum. yani 40 yasindan onceki en buyuk amacim calismayip ortalama bir gelirle yasamimi surdurmek.

baldur2

kendimi göremiyorum.

booty hunter

baldur2 +1 = baldur3
:ppp

nıç

Belki ve umarım ölü olarak umarım mezarda.

sodakapagi

mülteci kampında yemek sırasında kaynak yapanlarla tartışırken :)

redeath

şu an oldugum yerde.

eksisozluk kullanici sozlesmesini okudum

Ben de görmüyorum.

10 sene çok büyük bir zaman. 10 sene önceki halime ne kişi olarak benziyorum, ne de 10 sene önce olacağımı düşündüğüm bir yerdeyim. Alanımda akademisyen olmak istiyorum ama kısmet.

aychovsky

günlük gidip geleceğim bir işim olmadan para geliri sağladığım, buna bağlı hiçbir şey yapmadan ya da ne istersem yapabileceğim bir hayat.

gezegen olan pluton

10 sene tabii ki çok uzun bir zaman ama umarım yurtdışına çıkmış olurum. hazırlığa yeni başladığımı ve yurtdışı için en büyük şansımın yüksek lisans olacağını düşünürsek, normal şartlarda bundan 5-6 sene sonra çıkmış olmam, 7-8 sene sonra da yüksek lisansı bitirmem gerekir. haliyle avrupa veya rusya'da düzenli bir gelirimin, oturmuş düzenimin olmasını ya da yapacak olursam doktoranın son demlerinde olmayı beklerim 10 sene sonra.

fiziksel ve mental olarak sağlığım yerinde olsun ve LÜTFEN türkiye'den daha iyi bir ülkede olayım. gerisi çok mühim değil. hallolur. ama buradan her istediğinde çıkıp gidemiyorsun işte. onu halletmem lazım.

der meister

babam işleri düzeltmiş, ben de işimi bırakıp onun yanına geçmişim meğersem. babasının holdinginde spor arabalarla gezip ne işe yaradığı belli olmayan berke olmak istiyorum.

rahip janick

404 not found

i m cool with that
1

mobil görünümden çık