Yemek yemeyi seven aynı zamanda yeni yerler, yeni insanlar keşfedelim, diyen bir gurubuz, Antep'e mi Ukrayna'ya mı gidelim? İkisi de maks. 1-2 gün sürer olursa?




 

ahauhauhaha :D domuz etiyle derdiniz yoksa bence ukrayna'ya gidin. farklı kültür, farklı yemekler. ucuz da sayılır. en ala restoranda tıka basa yiyip üç kuruş paraya kalkarsınız. ha ukrayna'da aç kaldık diyen de oluyor ama o kişileri anlamıyorum ben. domuz eti dışında bile türk damak tadına uyabilecek onlarca yemekleri var. patates, soğan, sebze, et, hamur işi... böyle memlekette niye aç klaır ki insan, çok mu uzak şu saydıklarım bize?

neyse. ben olsam ukrayna'ya giderim. antep de güzel ama ne bileyim her zaman gidilir yani oraya. yurtdışı öyle değil.

der meister

aaa antep aaa

sonra gidersin ukrayna'ya.

kebaplar,baklavalar,katmerler... iki hafta once ordaydim, aralikta tekrar gidiyorum :)

fakyoras

ukraynanın neresi
bütçe ne
yeni yerden kasıt neleri görmek sizi mutlu ediyor bar disko mu yoksa tarih mi


ben her türlü antep derim

basond

Ben olsam Ukrayna'yı tercih ederdim, der meister ile belirli nedenlerden dolayı, ama orası olmasa Antep'e gideceğime şu güzel mevsimde Antakya'ya giderdim, yer içer, eğlenir, yüzer dönerdim. Antep'e kışın gitseniz hiç bir şey kaybetmezsiniz, hatta daha çok yemek yiyebilirsiniz, kış modundan dolayı.

gochebe

ukrayna'yı bilmem ama antep'e gidip 3 günde 3 kilo almış birisi olarak antep diyorum.

dedim ben sana

ukraynayı görmedim ama yemekle alakam olmamasına rağmen antep yemek severler için bir disneyland, bir tomorrowland, bir wonka nın çikolata fabrikası.

sttc
1

mobil görünümden çık